Giv lidt af din tid og red julen for en familie

Siden 2005 har flere hundrede familier på Sjælland fået gratis julegaver og mad gennem På med Vanten. Projektet er sat i verden af Nicolai og Cathrine Moltke-Leth i håbet om at skabe en tradition for at mødes og hjælpe hinanden familie til familie.

Gennem På med Vanten kan du give julegaver og mad til familier, der ikke har det samme overskud som jer. I modsætning til andre lignende initiativer, har du her direkte kontakt med ”din familie”, du spørger selv til juleønsker, køber julegaver og overrækker som sponsor selv din julekurv med mad og gaver

På med Vanten er en ny traditionen, der bygget på fællesskabet, på at gøre noget godt for andre og genfinde den ægte juleånd.

Viljen og lysten til at støtte og hjælpe hinanden er blevet større for hvert år, og virksomheder er også begyndt at bakke op om projektet ved at sponsere medarbejdere, der hjælper til i arbejdstiden.

Alle kan være med i projektet, enten ved at bidrage med tid eller med penge. Tag familien med og gør det til en hyggelig tradition at gøre en forskel for andre.